AMASYA / MERKEZ - Yeşilırmak Ortaokulu

Ekm

Yeşilırmak Ortaokulunda Cumhuriyetimizin 100.Yılı büyük bir coşku ile kutlandı.

Ekm

Yeşilırmak Ortaokulunda Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla cumhuriyet kazanımlarının gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetler yapılmaktadır.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında zeka oyunları turnuvası yapıldı.

Ekm

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Okulumuzun tüm alanlarında çalan siren ile “Çök, Kapan, Tutun” yapılarak siren sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından yapılan duyuruyla öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle kontrollü olarak bulundukları alanları terk ederek toplanma alanlarına kısa bir sürede ulaştı.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Yeşilırmak Ortaokulu “Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı” ve Veli Toplantımız 11 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 19.30 ’da okulumuz salonunda yapıldı.

Haz

02-09 Haziran Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileriyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliklerine katıldık. Dünya Çevre Günü Şehzadeler Gezi Yolu'nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hafta boyu devam edecek Çevre Haftası etkinlikleri Yavuz Selim Meydanındaki çelenk sunumuyla başladı.

Şehit Gültekin Tırpan MTAL öğretmen ve öğrencilerinin ürettiği atık yağdan elde edilen çevre dostu ürünler öğrencilerimize hediye edildi.

Ock

Yeşilırmak Ortaokulu olarak 16.01.2023 tarihi itibariyle okulumuz çevrimiçi teknoloji kullanımında güvenli internet hizmeti sağladığını yapmış olduğu faaliyetler neticesinde belgelendirerek www.esafetylabel.eu üzerinden gerçekleştirdiği başvuru sonucunda bronz etiket ile ödüllendirilmiştir.