AMASYA / MERKEZ - Yeşilırmak Ortaokulu

Etiket Sonuçları: YEŞİLIRMAK ORTAOKULU

May

Anadolu’da baharın gelişini simgeleyen Hıdırellez büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz oynadığı eğlenceli oyunlar ve yarışmalar ile baharın gelişini kutladılar, eğlendiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı ve şiirler okundu. Sonrasında okulumuz anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteriler; ortaokul öğrencilerimizin yarıştığı halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma yarışmaları izlendi.

Nis

Değerli velilerimiz, çocuğunuzun öğretmenleriyle uygun zamanlarda görüşerek gelişimini takip etmenizi kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan "OKUL RANDEVU SİSTEMİ" hizmete geçmiştir. Randevu almak için okul web sitemiz ana sayfasında bulunan Okuldan Randevu Al bağlantısına tıklayarak randevu alabilirsiniz.

Nis

Değerli velilerimiz, çocuğunuzun öğretmenleriyle uygun zamanlarda görüşerek gelişimini takip etmenizi kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan "OKUL RANDEVU SİSTEMİ" hizmete geçmiştir. Randevu almak için okul web sitemiz ana sayfasında bulunan Okuldan Randevu Al bağlantısına tıklayarak randevu alabilirsiniz.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü nedeniyle afette hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.