AMASYA / MERKEZ - Yeşilırmak Ortaokulu

Ara

PROJEMİZİN INTROSU

Ara

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz HACER UYSAL'ın katılmış olduğu "TWO SIDES OF THE INTERNET (İnternetin İki Yüzü)" adlı eTwinnig projemiz onaylanmış olup çalışmalara başlanmıştır.

Ock

Her bireyin kendine özgü bir öğrenme yöntemi vardır. Sahip oldukları zeka türüne göre kimimiz dinleyerek, kimimiz süreçte yer alarak, kimimiz düşünerek, araştırarak, analiz ederek daha iyi öğrenir. Ebeveynlere ve eğitimcilere düşen görev, çocuğun güçlü olduğu öğrenme yöntemini keşfetmek ve uygun araçlarla etkili öğrenmeyi sağlamaktır.
Bu projede beş tema ile öğrencilerimizin problem durumlarına çözüm arama ve çözüm bulma becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Öğrencilerimize sunulan beş problem durumu, işbirlikçi çalışma ve karma ülke ekipleri aracılığıyla organize edilecektir.

Haz

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinning Projeleri Tanıtım ve Yaygınlaştırma Günleri'nde projemizi anlattık.

Haz

"BİLİNÇLİ ZİHİN, SAĞLIKLI ADIMLAR" eTwinning projemizde karma takımlar kurarak öğrencilerimizin oluşturduğu BESİN PİRAMİDİMİZ...

Proje Ortaklarımız;

1. Aykut KUL / Kaymakam Abdurrahman Bey Ortaokulu - ISPARTA / YALVAÇ